Over half a century
of hands-on experience

ASSISTENT TEAMLEIDER BOEKHOUDING

Region: 
Groningen
Met een historie van 69 jaar is Seatrade Groningen B.V. één van de oudste en grootste scheepvaartmanagement ondernemingen in Nederland. Seatrade heeft voornamelijk koelschepen in management echter ook een aantal containerschepen welke wereldwijd operationeel zijn. De producten die Seatrade vervoert zijn o.a. fruit, fruitsappen en vis.
 
Vanuit het kantoor te Groningen worden alle managementactiviteiten voor circa 42 schepen verricht. Een toegewijd team van 55 medewerkers is werkzaam binnen de afdelingen: Technische Dienst, Nieuwbouw, Inkoop, Boekhouding, ICT, Kwaliteitsbeheer, Juridisch & Verzekeringen, Secretariaat, Personeelszaken en Bemanningszaken.
 
Voor de afdeling Boekhouding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie:
 
ASSISTENT TEAMLEIDER BOEKHOUDING
(voor 24 uur per week)
 
De functie:
De afdeling Boekhouding bestaat uit een gedreven team van 11 medewerkers onder leiding van de Financieel Manager. Het team draagt zorg voor de volledige en correcte verslaglegging van alle financiële gegevens die verwerkt dienen te worden voor en in opdracht van Seatrade Groningen B.V. en overige gelieerde ondernemingen. De Assistent Teamleider is verantwoordelijk voor de codering en verwerking van financiële gegevens en zal, samen met een andere assistent, één van de twee Teamleiders van de Boekhouding assisteren. 
 
De werkzaamheden bestaan uit het controleren van ontvangen facturen en het ondernemen van actie bij onduidelijkheden, het coderen van facturen en het aanmaken van (geautomatiseerde) betalingen en het matchen van facturen met de inkooporders. Verder ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en controleren van gegevens uit de administratie en klantenregistratie voor het opstellen van facturen en het journaliseren van debiteuren. Onderdeel van het takenpakket is ook het verrichten van geaccordeerde girale betalingen en het bijhouden, journaliseren en boeken van het bankboek. Na een gedegen inwerkperiode kan het verstrekken van informatie uit de deeladministraties aan de Teamleider van de boekhouding ten behoeve van het opstellen van de jaarrekening en overige rapportages tot de werkzaamheden behoren.
 
Wij vragen:
  • MBO/ MEAO diploma, bij voorkeur richting administratie 
  • Ervaring met soortgelijke werkzaamheden (Debiteuren/ Crediteurenadministratie) 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen, je toont initiatief en je bent servicegericht
  • Kennis van het MS Office(365) pakket en boekhoudpakket CODA is een pré
 
Wij bieden:
  • Werk binnen een dynamische organisatie die volop in beweging is
  • Een parttime functie van 24 uur per week met in eerste instantie een jaarcontract
  • Prima arbeidsvoorwaarden met onder andere een goede pensioenregeling
 
Kun jij je talenten kwijt in deze functie? 
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Iris Tuinder, Manager Human Resources iris.tuinder@seatrade.nl of bel voor informatie naar 050-5215303. Website: www.seatrade.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Application Form

Crewing

 

Contact